fbpx

Hoe werkt Hud en hoe gebruik je de- application?

Hoe werkt Hud en hoe gebruik je de- application?

Ben je op zoek naar een leuke matchmaking software dentro de wil je weleens wat anders dan anders proberen? Dan zou de- Hud dating application interessant voor jou kunnen zijn. From inside the deze feedback laten i je de- werking van deze dating app zien, pass away je niet alleen kunt gebruiken voor het vinden van een relatie maar ook voor het opdoen van een leuke online vriendschap dentro de zelfs een spannend ‘casual’ avontuurtje.

  • Vrijblijvend relaxed online daten
  • Beperkt aantal Nederlandse leden
  • Gebruiksvriendelijke application

Wat was Hud?

Hud try een dating software die voor een groot deel gratis te gebruiken are maar waarbij je ook tegen betaling gebruik kunt maken van uitgebreidere functies. De software kan worden gebruikt voor het vinden van allerlei soorten contacten, van een leuke on line vriendschap child een relatie. Maar de Hud app kan ook worden gebruikt voor het vinden van een spannend avontuurtje, eenmalig away from voor langere tijd. Op je profiel kun je namelijk ook back uitgebreid aangeven wat je voorkeuren tussen de lakens zijn. Aanmelden kan fulfilled Facebook of door een nieuw profiel aan te maken op basis van je mobiele telefoonnummer.

De Hud software werkt back eenvoudig. Hij bevat namelijk maar back weinig opties waardoor de app back overzichtelijk blijft. Het belangrijkste ability are de profielenlijst perish je te zien krijgt zodra je de app opent. Rechtsboven staat een knop satisfied een spraakballon waarmee je bij je inbox komt.

Linksonder from inside the het scherm vind je een filterknop waarmee je de- profielenlijst kunt verfijnen. Vervolgens was het een kwestie van leuke profielen liken off meteen een berichtje sturen. Als je een reactie ontvangt vind je die in je inbox dentro de kun je satisfied elkaar chatten through Hud. Veel meer was er niet te doen, maar veel meer heb je waarschijnlijk ook niet nodig als je iemand vindt waar je een leuke klik mee hebt.

Membership en profiel aanmaken

Er zijn twee manieren om je bij Hud als nieuw cover aan te melden: inloggen satisfied Myspace off cover worden op base van je telefoonnummer. Hoe je dat doet lees je hieronder:

Aanmelden found Myspace

De eerste mogelijkheid om bij Hud mee te gaan doen try home jezelf aan te melden met een bestaand Facebook-account. Wil je daar gebruik van maken Tik dan op het startscherm op de- knop Aanmelden came across Myspace. Nu kun je koppelen found Myspace door eventueel eerst in the te loggen en daarna toestemming te geven voor de application om enkele gegevens van je Twitter-profiel uit te lezen. Zodra je pass away toestemming hebt gegeven word je weer naar de- application teruggestuurd.

Een nieuw Hud membership aanmaken

Het is ook gewoon mogelijk om een nieuw membership aan te maken bij Hud op basis van je telefoonnummer. Tik voor deze optie op het startscherm op de knop Indication from inside the with Cell phone. Nu vul je into the een nieuw scherm je telefoonnummer within the home eerst al residential property Nederland te kiezen en vervolgens (zonder de- eerste nul) je mobiele telefoonnummer inside te voeren. Er wordt nu al heel snel een verificatiecode naar je telefoon verzonden thru Texts. Wanneer je telefoon het ondersteunt kan het berichtje de application direct al activeren. Als dat niet het geval was moet je de- code also handmatig overnemen Barrie hookup sites. Daarna was de application klaar voor gebruik.

Een profiel opzetten

Zodra je met een van beide hierboven besproken opties curved aangemeld dentro de in the de- application terecht komt moet je eerst aangeven of Hud je actuele locatie ook mag weten. Als je dat goed vindt tik je op de- knop Ok. Nu kun je ook lokale matches ontvangen. Afhankelijk van de- manier waarop je curved aangemeld kan het zijn dat je ook alvast meer gegevens within the moet vullen, zoals je voornaam, je geslacht en met welke mensen je graag in contact wilt komen. Child slot is het nog nodig actually je geboortedatum te selecteren, waarna je het profiel af kunt ronden.